Українське Різдво

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

                                               Велике різдвяне шоу «Українське Різдво»

14 січня Львівська опера 16.00, 19.30

Різдвяні мелодії , колядки в оригінальному аранжуванні презентуватиме скрипаль-віртуоз Василь Попадюк, якого ще називають «українським Паганіні», володар «Золотої скрипки». Його концерти збирають численні зали прихильників по всьому світі, захопить глядача віртуозним виконанням різдвяних мелодій у фольклорно-естрадному виконанні.

      Хор Руслани здобув перемогу у напруженому фіналі телешоу «Битва хорів» на телеканалі «1+1» , наставником якого була співачка Руслана. Це експресивний і запальний молодіжний хор , який зібрав талановитих виконавців з цілої України та здобув звання найкращого хору України, виконає колядки в оригінальному аранжуванні та потішить цінителів красивим багатоголоссям.

     Молода, талановита  львівська співачка Андріана, переможець численних всеукраїнських та міжнародних конкурсів так фестивалів, потішить глядача колядками та різдвяними піснями у власному аранжуванні та драйвовим виконанням у супроводі музичного гурту «Оратанія».

     Бард, кобзар, бандуристВасиль Жданкін - володар Гран-прі фестивалю «Червона рута» 89 року в Чернівцях, де вперше публічно заспівав  «Ще не вмерла Україна» захопить  глядача своїм густим проникливим баритоном, а його бандура будитиме  щось сокровенне, глибинне, справдешнє, як ті колядки, що прийшли до нас із глибини віків.

     Іван Березовськийфіналіст телешоу «Голос країни», соліст Київської опери, навчався у Віденській оперній школі, а на випускному іспиті у нього був диригентом сам Пласідо Домінго, потішить справжніх цінителів сильного голосу з красивим оксамитовим тембром.

    Катерина Грачовафіналістка телешоу «Голос країни», зачарує глядача своєю щирою манерою виконання, яка випромінює світлу енергетику. Вона сказала про себе , що спочатку була скрипалькою, яка співає, а зараз стала співачкою, яка грає на скрипці.

    Рідкісні старовинні колядки та пісні у фольклорно-естрадному сучасному виконанні будуть представлені жіночим вокальним тріо «Соловї Галичини» з  Тернополя.

    Ансамбль танцю «Надзбручанка» з міста Тернополя презентуватиме глядачу уривок музично-театралізованої постановки «Вечори на хуторі поблизу Диканьки».

    Наймолодші учасники дитячий ансамбль «Веселі черевички» зігріють глядача по-дитячому щирими колядками та вертепом.

    Ведучий фестивалю народний артист України Богдан Бенюк , актор Київського драматичного театру ім. Івана Франка перевтілиться в роль старости , з театралізованого виступу якого розпочнеться дійство у Львівській опері.

Придбати квиток на Українське Різдво можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Українське Різдво відбудеться 14 січня 2015, 16:00, середа в Львівський оперний театр ім. С. Крушельницької. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.