У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Бумбокс

25 жовтня 2014, 20:00, субота
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

“Бумбокс” у Львові 25 жовтня 2014 року з ювілейним концертом
“Бумбокс” у Львові здивує хіп-хопівських симпатиків
 
“Бумбокс” і Львів-2014... Галицька столиця, яка зажди пахне кавою й думає по-європейськи, звикла до неабияких гостей та хорошої музики. Тому здивувати її дуже непросто, як, мабуть, і кожен мегаполіс.
А от цієї осені “Бумбокс” у Львові, продовжуючи святкувати 10 років своєї творчої діяльності, спокійно ризикне “зірвати дах” тисячам любителів регі-хопу з нотами ритм-енд-блюзу, джазу, соулу, репу, року і приправить цей сплав музичних напрямків фонтанним натхненням, фантазією, гумором та винахідливістю.
Досвід є! Хіп-хопівська українська група “Бумбокс” з її незмінним фронт-меном Андрієм Хливнюком, з 2004 року починаючи, записала 55 оригінальних композицій, видала 5 альбомів, зіграла близько 700 концертів у більш як 10-ти країнах світу. А восени, як і в минулому році, проведе тур країнами Західної Європи. Тому дуже віриться, що “Бумбокс” таки здивує Львів 25.10.2014 року. Це має бути круто!
 
Концерт “Бумбокс” у Львові - це буде унікальний виступ як вокаліста, так і музикантів. “Однакових концертів ми ніколи не граємо. За час існування “Бумбоксу” зіграли сотні концертів і я не пригадую, щоб хоч раз було щось подібне” (Андрій Хливнюк). Кожне місто надихає митців по-своєму. Львів особливо.
Але концерт “Бумбокс” і старовинний Львів з його виваженістю, спокоєм здаються не поєднуваними. Це так на перший погляд. Насправді концерт “Бумбоксу” у Львові 2014 року обіцяє бути дуже інтимним в ритмах сучасної музики та співі вокаліста, який зізнається: “70% моїх пісень - це я” (Андрій Хливнюк). Отже, у Львові він беззастережно обміняється енергетикою з усіма, хто прийде на його концерт. Львів же любить людей щирих, інтелігентних. А ще - оригінальних і талановитих.
 
Оригінальність і талант Андрія Хливнюка
Не лише концертами вражає публіку вокаліст “Бумбоксу”. У житті він досить цікавий і зовсім не типовий.
Не любить коп’ютерних ігор, “Новини” не дивиться принципово, політика - не для нього, хоча подіями Майдану переймався дуже й усіляко підтримував вільний дух українців. Науку вважає непотрібною для співака й музиканта, але Святослава Вакарчука цінує і як вокаліста, і як фізика. З ним в Одесі під час концерту “Океан Ельзи” заспівав пісню “Це зі мною”.
І водночас, усміхаючись, зауважує:“Дурість щаслива, живе собі й цвіте, а мудрість завжди сумнівається.”
Пісні пише навіть під час перельотів (ось чому “Термінал Б”), створює цікаві саунд-треки. На пісні “Бумбоксу” знімаються круті кліпи, особливо квест на пісню “Ти одна” культового латвійського режисера Віктора Вілкса (2014 рік). Готує книжку ” “Бумбокс” 10 років у фотографіях”. Отож цікаво, якими сюрпризами здивує “Бумбокс” на концерті у Львові 25.10.2014 року і як зустріне його місто Лева. Інтрига залишається.
 
Саме квитки на концерт “Бумбоксу” у Львові допоможуть безперешкодно потрапити до ПС “Україна”, де й відбудеться безпосереднє музичне спілкування з Андрієм Хливнюком та його друзями. Так він називає своїх музикантів. Лозунг у житті вокаліста цієї групи -”Завжди!”
Отже, купити квитки на “Бумбокс” у Львові у Вас завжди знайдеться можливість, якщо є бажання бачити й чути цього романтичного дивака, який з успіхом може грати аншлагові концерти в Лондоні, Варшаві чи Берліні й співати на морському пляжі для перехожих за кіло персиків. У тому й фішка, бо він - талант безпретензійний!
 
Придбайте квитки й реально святкуйте 10 років “Бумбоксу” у Львові, хоча чекати на цю подію - “ це гірше, ніж на електричку”. Так говорить Андрій, коли чекає на свій новий реліз.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Бумбокс відбудеться 25 жовтня 2014, 20:00, субота в Палац Спорту "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.