У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

«АРТЕК-КАРПАТИ» Міжнародний дитячий центр

16 липня 2014, 10:00, середа
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Пропонуємо вам відпочинок в
 
Міжнародному дитячому центрі «АРТЕК-КАРПАТИ»
 
 
 
«Артек» - це місце, де люблять дітей, поважають і цінують артеківські багаторічні традиції, та створюють особливу атмосферу для відпочинку дітей.
 
Розташування. Знаходиться МДЦ «Артек-Карпати» в українських Карпатах, в одному з найбільш мальовничих місць України – національному Карпатському парку, на висоті 920м над рівнем моря, біля підніжжя гори Буковель, відомого туристичного комплексу.
 
Оздоровлення. Оздоровлення дітей - одна з найголовніших цілей «Артек-Карпати», яка успішно реалізовується за допомогою унікального природно-кліматичного потенціалу Карпат, активними програмами дозвілля, відпочинку та успіхами сучасної медицини.
 
Розвиток та активний відпочинок. «Артек-Карпати» - цілком унікальний комплекс, в якому зберігаються найкращі педагогічні традиції школи артеківця та реалізуються фестивальні проекти і розвиваючі програми.
 
Проживання та харчування. Проживають діти в сучасних, комфортабельних готелях 3*-5*, по 2-ві та 4-ри дитини в одному номері, в якому присутні всі зручності, також п’ятиразове харчування в ресторанах, де 100% якість приготування їжі. Також дитяче харчування, обов’язково контролюється дієтологом.
 
Табори
 
«Озерний» – розміщений біля мальовничого гірського озера, площа якого більше 6 гектарів (діти проживатимуть у якісних, нових наметах, які обладнані сучасними, теплими спальниками та лежаками);
 
«Лісовий» – оточений вічнозеленими смереками, знаходиться біля підніжжя гори Буковель, в центрі курорту та всієї спортивно-розважальної інфраструктури;
 
«Гірський» – розташований на схилі гори на висоті 1100 м над рівнем моря, що на даний час є найвищим місцем розташування серед готелів курорту.
 
Більш детальну інформацію про «Артек-Карпати» Ви можете переглянути тут http://bukovel.com/artek

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

«АРТЕК-КАРПАТИ» Міжнародний дитячий центр відбудеться 16 липня 2014, 10:00, середа в Офіс. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.