В связи с военным положением часть мероприятий не состоится. Следите за информацией на страницах событий.

Lviv Wedding Festival

14 марта 2015, 10:00, суббота
Продажа прекращена
прошедшее событие

О событии

 
Запрошуємо на найбільш масштабну та красиву подію цієї весни – Wedding Festival 2015! 
Презентації, виступи артистів, шоу-руми, майстер-класи в режимі нон-стоп. Це – тільки маленька частинка свята, в яке ти поринеш, відвідавши нашу виставку.
Весілля. Ідеальні картинки, як в красивому кіно… Багато квітів, гарна музика, щасливі посмішки друзів та сльози батьків… і ВІН – єдиний, поряд  і на все життя.
Емоції, пов’язані з весіллям та його підготовкою – безцінні. Час, події, зустрічі які тебе очікують найближчими місяцями – такі особливі. Люди, речі, квіти які ти обереш для свого свята ти згадуватимеш довгі роки. Створюється ТВОЯ Сім’я.
Ти не знаєш з чого почати, що в якому порядку потрібно робити, боїшся забути про дрібнички або помилитись у виборі підрядників. Ти хочеш підготувати весільний день бездоганно…
Прийди на Wedding Festival 2015!
Подія відбудеться 14-15 березня 2015р. в новому виставковому залу в ТЦ «Південний»!
Тут ти познайомишся з найкращими фотографами, відео операторами, агентствами, декораторами та рештою представників весільної сфери. Зможеш наживо подивитись на запрошення, декор та флористику, фотокниги і весільні аксесуари. Побачити  як працюють ведучі та скуштувати казкові кенді-бари.  
Тут ти знайдеш все, що потрібно для ідеального весілля та зрозумієш скільки це коштує!
На Wedding Festival  ти зможеш подивитись як виглядає розважальна програма  яку пропонують цього року на весілля.  Порівняй та обери для себе  артистів, шоу-балет, фаєрів, фокусників, пісочне шоу та багато іншого. Сфотографуйся з ростовими фігурами та живими статуями! Отримай портрет від художника!  В зоні майстер-класів  зроби своїми руками аксесуари для фотосесії, паперові помпони та хенд-мейд цікавинки! 
 
Нон-стоп працюватиме дві сцени ! На одній будуть розваги, конкурси та призи ! А на іншій ти потрапиш у справжню школу для нареченої ! 
 
Ти дізнаєшся:
- як правильно планувати весільний день
- на що звертати увагу при складанні банкетного меню
- як розподіляти весільний бюджет: на чому можна зекономити, а на чому не варто
- як правильно підібрати ідеальний весільний образ
- проконсультуватись яка саме тобі пасуватиме зачіска та макіяж
- про всі нюанси при плануванні та проведенні виїзних церемоній
- та ще багато важливих речей, які допоможуть зробити весілля ідеальним !
 
Майстер-класи готують для тебе найкращі фотографи, ведучі, організатори, стилісти, декоратори та інші професіонали весільної індустрії. Родзинкою Wedding Festival буде унікальний майстер-клас Міли Ярошевич з весільної флористики.
 
Ти побачиш вживу  те, що колись бачила тільки на картинках та в красивих фільмах.  
Ти зможеш створити свою власну казку.
 
 
http://vk.com/event63021918.

Купить билет на Lviv Wedding Festival можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Львов.

Lviv Wedding Festival состоится 14 марта 2015, 10:00, суббота в ВЦ "Южный EXPO". С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.