Дві Легенди. Іван Попович та Василь Зінкевич

Бронь
1
годину

Про подію

Грандіозне шоу "Дві легенди" до Дня захисників та захисниць України!

30 вересня, вперше на сцені Львівської опери, відбудеться незабутня подія, що об'єднає серця всіх шанувальників української пісні. Два найяскравіші метри української естради — Іван Попович та Василь Зінкевич — вийдуть на одну сцену, щоб подарувати вам вечір, наповнений музикою, яка звучить в серці кожного українця.

Це не просто концерт — це зустріч з легендами, чия творчість стала символом нації, джерелом натхнення та гордості. Їхні пісні — це голоси Карпат і полів, морів і степів України, що відлунюють у кожній ноті, кожному слові, викликаючи справжній вибух емоцій. Окрім цього, у цей вечір на вас чекають сюрпризи та зіркові гості.

Іван Попович — справжнє Золото Карпат! Його пісні живуть у серцях слухачів вже десятиліттями, залишаючи важлий слід у музичній історії України. Його незрівнянний голос вже 50 років втілює у собі традиції та сучасність, поєднуючи минуле і майбутнє української естради.

Василь Зінкевич — народний артист України, лауреат Шевченківської премії, герой України. Його ім'я давно стало синонімом української музичної величі, адже саме він стояв біля витоків української естрадної музики, творячи її обличчя. Його творчий шлях — це історія боротьби, віри та відданості, яка надихає не одне покоління українців.

Для Вас звучатимуть: «Червона рута», «Золото Карпат», «Край, мій рідний край», «Василина», «Новий день над Україною», «Гуцулянка» , «Розлук не буде», «Верховиночка» та інші хіти.

Ця подія стане особливою нагодою віддати шану нашим захисникам і захисницям, які щодня відважно боронять Україну, а також насолодитися найкращими хітами, що стали символами української естрадної музики.

І не забувайте – кожен квиток це допомога нашим Збройним силам, які роблять можливим цей вечір!

Все буде Україна!

Придбати квиток на Дві Легенди. Іван Попович та Василь Зінкевич можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Дві Легенди. Іван Попович та Василь Зінкевич відбудеться 30 вересня 2024, 19:00, понеділок в Львівський національний академічний театр опери та балету ім. С. Крушельницької. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"