Вистава-епатаж "Монологи вагіни"

У продажу залишилось 275 квитків
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 240 грн
Бронь
1
годину
18+

Про подію

Історії, які розкривають те, про що зазвичай не говорять. Відверті, інтимні, інколи болісні. Але саме ці невисловлені слова здатні змінювати світ.

"Монологи вагіни" — це зізнання, гострі злами і життєві історії, що торкаються найпотаємніших сторінок жіночої душі. Вистава, створена за мотивами п'єси Ів Енслер, кидає виклик стереотипам і піднімає питання, які часто залишаються поза увагою суспільства.

Кожен монолог — це сповідь, де сміх і сльози, біль і надія переплітаються в єдину тканину людського досвіду. Кожне слово на сцені — це крик і шепіт, що лунають із найглибших куточків жіночої душі.

"Монологи вагіни" здобули міжнародне визнання і були оголошені “The New York Times” однією з найважливіших п'єс за останні 25 років. Сміливі теми, про які зазвичай мовчать, але які неодмінно слід обговорити, прозвучали у 150-ти країнах та без перебільшення змінили життя глядачів по всьому світу.

У різні роки в "Монологах вагіни" брали участь такі відомі акторки, як: Кейт Бланшет, Гленн Клоуз, Вайнона Райдер, Вупі Голдберг, Джейн Фонда та Меріл Стріп.

У нашій постановці читають монологи та наливають вино: заслужена артистка України Нінель Наточа, Юлія Сосновська та Тетяна Кришталь.

Режисер — заслужений артист України Олексій Гнатковський.

Це не просто вистава, а потужний голос жінок з усього світу, які діляться своїми історіями, переживаннями та відкриттями.

Сьогодні, коли Україна стикається з безпрецедентними викликами, такі вистави стають ще більш значущими. Ця постановка, сповнена щирості та емоційної глибини, підкреслює силу жіночого голосу і важливість його почути.

Придбати квиток на Вистава-епатаж "Монологи вагіни" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Вистава-епатаж "Монологи вагіни" відбудеться 29 вересня 2024, 19:00, неділя в Перший український театр для дітей та юнацтва. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Інші дати цього виконавця:

26 жовтня, 18:00
Київ Театр "Особистості" (Центральний будинок художника) ціна: від 390 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 524

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"