У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

The Harry Potter Symphony

29 січня 2024, 19:00, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Захоплива музично-театральна подорож у світ Гаррі Поттера від BIGSHOW ORCHESTRA. Унікальна можливість пройти крізь платформу 9 ¾ та відправитись у школу магії Гоґвортс.

“The Harry Potter magic and symphony show”- це поєднання музики, театрального шоу, світлових та візуальних ефектів, інтерактиву з безліччю сюрпризів та подарунків!

Улюблені мелодії з усіх 8-ми частин легендарної саги звучатимуть у виконанні «Timeless Choir» та у супроводі сучасного оркестру BIGSHOW Orchestra! Найкращі хіти Джона Вільямса, композиції Патріка Дойла, Ніколаса Хупера та Олександра Деспла виконуватимуть студенти усіх факультетів Гоґвортсу, а диригуватиме сам Албус Дамблдор! Геґрід проведе для кожного глядача екскурсію найтаємнішими місцями школи чарів, які свого часу пройшов сам Гаррі Поттер.

Неймовірне звучання супроводжуватиме відеоряд із культових моментів з фільмів "Гаррі Поттер", що дозволить вам пережити по-новому улюблені моменти, поєднуючи музику з візуальними ефектами. Улюблені твори звучатимуть в нових фарбах, а спеціальні світлові і феєричні шоу додадуть казкового відчуття.

Унікальні локації, які ви зможете побачити у холі театру, перенесуть вас безпосередньо до світу "Гаррі Поттера". Також будуть створені фотозони, де кожен зможе зробити чарівні фото з магічного світу школи Гоґвортс.

Диригент оркестру - Тарас Мартиник

Режисер - Ігор Білиць

Сценічний простір - Сергій Глибін

«The Harry Potter magic and symphony show» – цілісна історія, що супроводжується спеціально розробленим відеорядом, музичним та візуальним шоу, читанням уривків з книги Джоан Роулінг, інтерактивним театральним дійством, безліччю сюрпризів та подарунків, що дозволяє повністю зануритись у магічний всесвіт хлопчика, який зумів перемогти зло!

І ми переможемо! Адже частину коштів від продажу квитків буде спрямовано на підтримку справжніх чарівників, які невпинно знищують зло – наших ЗСУ, завдяки яким буде можливий цей вечір!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

The Harry Potter Symphony відбудеться 29 січня 2024, 19:00, понеділок в Львівський оперний театр. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.